• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Запрошуємо долучитися до проведення «ІІ Всеукраїнського уроку доброти» про гуманне та відповідальне ставлення до тварин!

Запрошуємо долучитися до проведення «ІІ Всеукраїнського уроку доброти» про гуманне та відповідальне ставлення до тварин!

2019-09-28

/Files/images/2020__nr/Без названия (9).jpg

Благодійний Фонд «Щаслива лапа» за підтримки Міністерства освіти і науки України рекомендують провести 2-4 жовтня 2019 року в закладах освіти «ІІ Всеукраїнський урок доброти» про гуманне та відповідальне ставлення до тварин. Під час проведення уроку, присвяченого Всесвітньому дню захисту тварин (4 жовтня), діти та учнівська молодь матимуть можливість ознайомитись із правилами етичного ставлення до тварин, гуманними шляхами розв’язання проблеми безпритульних собак та котів, а також чинними правовими нормами, що стосуються захисту тварин від жорстокого поводження з ними. За результатами проведення заходу планується встановлення Всеукраїнського рекорду «Наймасовіший урок добра в закладах освіти, проведений впродовж одного дня».

Детальніша інформація про захід – в листі директорату дошкільної і шкільної освіти МОН України від 20.09.2019 № 4/1978-19.

Інформаційно-методичні матеріали для проведення уроку від БФ «Щаслива лапа» – за посиланням

/Files/images/2020__nr/Без названия (10).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 191

Коментарi